• Espai virtual per a les propostes formatives impulsades des de CENTDEU i/o les cooperatives sòcies.

Available courses

L'Itinerari d'incubació i llançament de proejctes socioeconòmics transformadors, és un acompanyamnet pautat i acotat en el temps per accelerar la creació de cooperatives o associacions. Pensat per a projectes de nova creació i projectes que volen generar noves línies d'activitat. L'itinerari es desplega a partir de formació i mentoratge en els àmbits de la gestió econòmica i definició de producte; la comunicació i comercialització; i la sostenibilitat d'equip i organització del serveis/productes. 

Aquest itinerari te una durada de 2 mesos i mig (d'abril a juny), durant els quals cada setmana hi ha una trobada presencial en la qual es combinarà formació i treball entorn el teu projecte.

Inici el proper 8 d'abril de 2024!

Superada la ressaca de la derrota, del que alguns han anomenat “el curt estiu del municipalisme”, i a la llum d’un context galopant de crisi climàtica, social, econòmica i de cures, on els territoris són enclavaments claus del capital, cada cop hi ha més veus i projectes -diverses i disperses- que plantegen estratègies, pràctiques i propostes des del territori.  Iniciatives que busquen contribuir des de l’àmbit territorial a una procés de transformació dels Països Catalans (i a escala global) ampli, democràtic i rupturista, amb perspectiva feminista i d’acord amb els límits biofísics del planeta.  Aquests elements ens obliguen i ens donen l’oportunitat alhora per formar-nos i sacsejar la inèrcia, vestir ponts, i revolucionar (de nou) l’aposta municipalista.